POSLOVNI PROSTORI BTC

poslovni-prostor-btc2

Lokacija nepremičnine

Poslovni prostori so od ljubljanske obvoznice oddaljeni 1km, do glavne železniške postaje pa manj kot 3km. BTC, mesto nakupov in zabave, je največje nakupovalno območje v Sloveniji, kjer so umeščene praktično vsa znana trgovska podjetja (SPAR, TUŠ, IKEA,..). Poleg trgovskih podjetij je na območju BTC tudi izredno veliko drugih podjetij, kot so banke, pošta, zavarovalnice,...

Glede na veliko koncentracijo podjetij na tem območju je posledično tudi veliko delovnih mest. BTC letno obišče 21mio ljudi, ki jim je na voljo več kot 450 trgovin, 175.000m2 nakupovalnih površin in več kot 8.500 parkirnih mest. Objekt je lociran neposredno ob Šmartinski cesti, ki se priključi na ljubljansko obvoznico. Dostop do nepremičnine je tako s sprednje, kjer je glavni vhod, kot tudi z zadnje strani, kjer se nahajata vhod za goste lokala in servisni vhod.

image

Poslovni prostori

Poslovni prostori so urejeni za opravljanje gostinske dejavnosti in v celoti merijo 761,70m2. Pritličje z izhodom na letni vrt ter pokrito in zaprto teraso meri 410,10m2. Sama klet, kjer se nahajajo servisni prostori, shrambe, kuhinja in hladilnica pa meri 339,70m2.

Nepremičnina je etažno urejena, ima urejen dostop in jo sestavljajo štirje etažni deli. Stavba ima pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje. Prostori so priključeni na celotno infrastrukturo (elektrika, voda, ogrevanje, telekomunikacije, kanalizacija). Ogrevanje je urejeno preko mestnega toplovodnega omrežja.

poslovni-prostor-btc11

Zasedenost nepremičnine

Celotna nepremičnina je oddana v najem dvema znanima gostinskima ponudnikoma. Sklenjena je najemna pogodba, dolgoročni najem. Letni prihodk od najemnin znaša 150.000 EUR+DDV. Marec 2024 sledi usklditev z inflacijo in glede na izračun bo letni dohodek znašal ca 190.000 EUR + DDV.

Etažni Načrt

image

tloris pritličja - skica

image

tloris kleti - skica

image

Več Informacij

Za več informacij nas kontaktirjate na naš mail ali telefon in z veseljem vam bomo pomagali. Kontakte najdete čisto na dnu te strani.